Rozaceja pogađa ljude različite dobi i može biti teško shvatiti kako je liječiti. Rosalique 3 u 1 čudesna formula protiv crvenila SPF50 sadrži 5 prirodnih aktivnih sastojaka, za koje je klinički dokazano da smanjuju crvenilo kože. Također koristi mikro-inkapsuliranu tehnologiju koja stvara ultra-fine pigmente boje izravno na kožu, trenutno prekrivajući crvenilo ili nepravilnosti. Osim toga, ima zaštitu od UVA i UVB zraka SPF50.

Rosalique ima tisuće recenzija s 5 zvjezdica i predivne priče o učinkovitosti. U nastavku smo podijelili neke od ovih priča nekih nevjerojatnih žena, s njihovim stvarnim rezultatima!

 

Rachel

Patila sam od rozaceje zadnje 3 godine, ali proteklih 5 mjeseci bilo je najgore ikad! To dosta utječe na moje samopouzdanje – imam samo 25 godina pa volim izlaziti s prijateljima i družiti se, ali trenutno je to smanjeno zbog izgleda moje rozaceje! Za Rosalique sam saznala preko prijateljice moje prijateljice, koja također pati od istog stanja kože. Poslala sam joj poruku za bilo kakve savjete itd., pa je preporučila Rosalique, i nisam požalila!

Koristim Rosalique tek oko 10 dana i mogu iskreno reći da je to najbolja stvar ikada! Ponovno se osjećam tako samopouzdano, crvenilo s mog lica jednostavno nestaje! Doslovno se nisam našminkala otkako sam otkrila Rosalique, iskreno je poput magije! Obožavam ga!

Kathryn

 Ja sam 51-godišnja učiteljica i već oko 3 godine patim od rozaceje na nosu! Isprobala sam sve što se nudi, od krema do oralnih lijekova, dugoročno, kratkoročno, kako god, ali bezuspješno. Dermatolog mi je htio napraviti punch biopsiju i izvaditi rupe iz nosa, ali sam odbila! Imala sam testove na lupus i slične stvari, ali ništa, rekla bih da su kod mene uzrok godine i hormonalne promjene, jer sam u perimenopauzi. To je postala nevolja mog života. Isprobala sam sve kozmetičke, korektore i podloge, i jednostavno mi začepljuju kožu.

Jednog dana na Facebooku sam naišla na Rosalique! Nisam bila sigurna radi li se o njezi kože ili šminki, ali pomalo je oboje! Nosim ga svaki dan i, prekrasno skriva crvenilo! Meni djeluje fantastično i prekrasno se blenda. Mislim da je to fantastičan proizvod i sada mi je u svakodnevnoj upotrebi!

rosalique iskustva

Hidy

Patim od rozaceje, crvenila, popucalih kapilarica i vrlo osjetljive kože. Imam ta stanja još od tinejdžerske dobi, iako su se znatno pogoršala u zadnjih deset godina. Sada imam 40 godina.

Isprobala sam razne vrste krema koje tvrde da će smanjiti crvenilo i čak izliječiti moju rozaceju, ali, ako ništa drugo, pogoršale su mi kožu. Potrošila sam toliko novca tijekom godina na kreme i losione, čak i na razne vitamine. Ništa od toga nije pomoglo. Odustala sam i upravo sam se spremala kupiti puder s jakim pokrivanjem kad sam naišla na reklamu za Rosalique.

Rosalique je stvarno lagan nakon nanošenja i potrebna vam je jako mala količina. Koža mi je tako mekana cijeli dan i uopće mi ne iritira kožu. Ne trebam ga ponovno nanositi tijekom dana, ali u istovremeno lako se uklanja prilikom pranja. Rosalique je puno značio za moje mentalno zdravlje kao i za moje fizičko zdravlje. Posljednjih nekoliko godina izbjegavala sam ogledala jer koliko god šminke stavila, ona mi nije prekrila kožu. Na kraju se više nisam zamarala načinom na koji sam izgledala, ali sada se smiješim kad pogledam svoj odraz. Vratilo mi se samopouzdanje i radujem se dugoročnim dobrobitima korištenja Rosalique. Puno hvala!

rosalique iskustva

Sally Ann

Mislim da je moja rozacea počela u mojim kasnim tinejdžerskim godinama, s blagim crvenilom, onda se pogoršala oko 23. godine, nakon što sam rodila kćer, počela sam dobivati kapilarice i dobila sam grozne, bolne mrlje. To što imam rozaceu doista je uvelike srušilo moje samopouzdanje.

Ne mogu izaći iz kuće nenašminkana, jer me u jednom trenutku netko pita jesam li izgorjela u licu. Mrzim se gledati u ogledalo. Ako mi postane vruće, moja rosacea se vidi kroz šminku. Probala sam toliko stvari, čak i jaku maskirnu šminku, zbog koje sam izgledala kao duh. Ponekad me jako deprimira. Naišla sam na Rosalique u Facebooku oglasu i vidjela neke nevjerojatne slike prije- poslije. To me natjeralo da ga kupim. Itekako se isplatilo jer ga možete koristiti samog ili kao primer, a činjenica da pomaže u smanjenju crvenila je bonus.

Moje iskustvo s Rosalique je dobro. Osjećam se samopouzdanije kad izađem bez potrebe da se šminkam, jer daje dobro prekrivanje, s lijepim zdravim sjajem, preporučila bih svakome!

rosalique iskustva
Amanda

Patim od rozaceje i popucalih kapilara. Počelo je prije otprilike 4 godine i sve sam probala. Zelene kreme, narančaste kreme, ljubičaste kreme, čak sam imala i lijekove, ljekovite kreme od svog liječnika opće prakse, ništa nije pomoglo. Ne bih izašla a da nisam našminkala cijelo lice. Tada sam otkrila Rosalique! Jednostavno ga nanosim samog i sada imam samopouzdanja za svoj dan, a njegov SPF50 je bonus, jer je važan za zaštitu kože.

rosalique iskustva