Maloprodajna mjesta naših partnera

Ovdje pronađite sve naše maloprodajne partnere.

dm prodavaonice

Tvrtka dm jedan je od najvećih lanaca parfumerija u Europi s širokom ponudom proizvoda. U Hrvatskoj su prisutni od 1996. i trenutno imaju preko 160 prodavaonica diljem Hrvatske.

Rosalique krema trebala bi biti dostupna u svim dm prodavaonicama međutim mi na žalost nemamo uvid jesu li u određenoj poslovnici količine trenutno dostupne.

 

Najbližu prodavaonicu dm-a možete pronaći OVDJE.

Oktal pharma

Oktal Pharma je jedna od vodećih nacionalnih veledrogerija u Hrvatskoj koja već 29 godina osigurava redovnu i kvalitetnu distribuciju lijekova, medicinskih proizvoda i ostalih proizvoda za očuvanje zdravlja ljudi ljekarnama, bolnicama, domovima zdravlja, laboratorijima za medicinsku biokemiju i optikama.

Oktal Pharma surađuje sa SVIM ljekarnama u Hrvatskoj pa je stoga Rosalique krema dostupna u svakoj ljekarni. Ako vaša ljekarna trenutno nema Rosalique kremu na stanju, zamolite svoju ljekarnicu da ju naruči od Oktal Pharma.

Rondo Shop

Rondo Shop bavi se svim vrstama direktne prodaje (TV, internet, kataloška, itd.) i u svojoj ponudi ima široku lepezu proizvoda.

Rosalique krema dostupna je u Rondo Shop prodavaonici u Zagrebu (Zvonimirova 41).

Radno vrijeme i ostale podatke o prodavaonici
možete vidjeti OVDJE.

I ne zaboravite, Rosalique kremu uvijek možete naručiti direktno od nas:

Rosalique 3 u 1 krema – 30ml

Razvijena posebno za osjetljivu kožu i kožu sklonu crvenilu. Pruža trenutačno, nježno i dugoročno poboljšanje.

Kombinacija mikrokapsulirane tehnologije prikrivanja crvenila i klinički dokazanim sastojcima za reduciranje crvenila a-Bisabolol, Zeolit, Provitamin B5 i Shea maslac plus zaštitni faktor 50 za izvrsne rezultate.

Ciljana formula za osobe koje imaju kožu sklonu rozaceji, crvenilu, keratosis pilarisu (pureća koža), starenju i problem neravnomjernog tona kože koji će:

  • Odmah sakriti crvenilo
  • Nježno smanjiti simptome
  • Zaštiti kožu od UVA + UVB zraka

64,00KM99,00KM